Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 09:30
Παραθλητικά

Γιατί μόνο δύο κύπελλα ρε Αλέξη;






Μία φορά ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να ανεβάσει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και είπε να το χαρεί ο άνθρωπος. Αποφάσισε λοιπόν να διοργανώσει μία φαντασμαγορική φιέστα προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το γεγονός βέβαια ότι η Λάρισα δεν είναι πρωταθλήτρια αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει δεύτερη στη βαθμολογία μικρή σημασία έχει για το μυαλό του Αλέξη Κούγια. Όπως μικρή σημασία έχει ότι στην εξέδρα που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου είχαν γράψει με μεγάλα γράμματα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να αγοράσει δύο κύπελλα (πανάκριβα όπως ο ίδιος ανέφερε) για να απονεμηθούν στους πρωταθλητές που παρεμπιπτόντως όλα δείχνουν ότι θα τερματίσουν δεύτεροι.

Θα μου πείτε βέβαια γιατί δύο κύπελλα. Μα φυσικά το ένα της Football League και το άλλο της ΕΠΟ. Το γεγονός βέβαια ότι τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και η Ομοσπονδία είχαν άγνοια για τα κύπελλα αυτά, μικρή σημασία έχει.

Και τι έγινε που τα κύπελλα αυτά δεν δόθηκαν από τη Football League και την ΕΠΟ; Γούστο του και καπέλο του, του Αλέξη να βάλει ότι ταμπέλες θέλει πάνω στα Κύπελλα που αγ΄ρασε ο ίδιος. Εκείνος τα πλήρωσε και ότι γουστάρει τα κάνει.

Για εμένα άλλο είναι το μεγάλο λάθος του Αλέξη Κούγια. Γιατί μόνο δύο κύπελλα ρε Αλέξη;

Χάθηκε ο κόσμος να πάρεις άλλα δύο και να κοτσάρεις στο ένα το σήμα της ΟΥΕΦΑ και στο άλλο της FIFA; Ποιος θα σου έλεγε τίποτα; «Πρωταθλητής» είσαι ότι γουστάρεις κάνεις…