Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:57
Άλλες Ειδήσεις

Γερμανία: Εταιρεία πουλά παρθενικούς υμένες σε μουσουλμάνες και θησαυρίζει!






Μια γερμανική εταιρεία, που κατασκευάζει ψεύτικους παρθενικούς υμένες, γνωρίζει μεγάλη αύξηση των πωλήσεών της μετά την εισροή χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα. Με στόχο την εξαπάτηση των μελλοντικών τους συζύγων πολλές μουσουλμάνες υποψήφιες νύφες βρήκαν την λύση στο πρόβλημά τους με το «μαγικό» πακέτο της εταιρείας Virginia Care, που εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και πωλείται online.

Καθώς για τους μουσουλμάνους η παρθενία στις γυναίκες που θα παντρευτούν είναι ένα αδιαπραγμάτευτο γεγονός, το πακέτο της γερμανικής εταιρείας, που περιέχει δύο παρθενικούς υμένες, στους οποίους έχει γίνει έγχυση αποστειρωμένου αίματος σε μορφή πούδρας, είναι η λύση, που όπως οι ίδιες έχουν γράψει σε μηνύματά τους προς την εταιρεία, συχνά στην κυριολεξία τους έχει σώσει την ζωή!

Μαζί με το πακέτο, που κοστίζει 49,50 ευρώ, οι υποψήφιες νύφες λαμβάνουν και χρήσιμες πληροφορίες για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια της επίμαχης πρώτης νύχτας του γάμου τους. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της εταιρείας, οι νύφες καλούνται να δείξουν ότι «υποφέρουν» κατά την σεξουαλική επαφή, αφού αυτό περιμένει να δει ο κάθε άντρας! Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι ψεύτικοι παρθενικοί υμένες εφαρμόζουν απόλυτα και δεν υπάρχει περίπτωση να «λοξοδρομήσουν» από την θέση τους, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την «παρθένα» νύφη.

Το προϊόν έχει γίνει ανάρπαστο το τελευταίο διάστημα από τις μουσουλμάνες, όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, που κατακλύζονται από κύματα προσφύγων. Το πόσο σημαντικό είναι το προϊόν για αυτές τις γυναίκες είναι κάτι που στην Δύση μπορεί να φαντάζει απίστευτο, όμως, η αξία της παρθενίας για τους μουσουλμάνους έχει άλλη διάσταση.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα ένα ζευγάρι Πακιστανών δικάστηκε με ποινή ισόβιας κάθειρξης στην πόλη Ντάρμστατ, στην Έσση της Γερμανίας για την δολοφονία της 19χρονης κόρης του. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας  ανακάλυψαν ότι η κόρη τους είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον φίλο της τον οποίο δεν ενέκριναν.