Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:56
Αθλητικά

Βρήκε την Ελευσίνα και ξεμπούκωσε






Σε ένα ματς όπου η νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ ήταν απαραίτητη, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το χρέος του και επικράτησε με 5-1 του Πανελευσινιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» σχεδόν πλήρεις έπειτα από καιρό, απέδωσαν όμορφο θέαμα ικανοποιώντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ και έφτασαν στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Ντεπέτρις, ενώ στο 37ο ο Γουόρντεν με σουτ βολίδα διπλασία τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 44ο λεπτό ο Μπλάνκο μείωσε για την Ελευσίνα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντεπέτρις με κεφαλιά έδωσε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους».
Στην επανάληψη ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Λεόν στο 73ο να κάνει το 4-1 και τον Τσιλιγκίρη στις καθυστερήσεις του ματς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου: Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος (53′ Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Φερνάντες (78′ Κυζιρίδης), Νάστος, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν. Διαμαντόπουλος (46′ Τσιλιγκίρης).
Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Γκεμίσης (65′ Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτονάκης, Ανδρίκος, Κακκαράς, Κορνελάτος (46′ Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52′ Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.