Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:42
Τοπικά

Βρέθηκε στην Αθήνα ο 39χρονος από τον Αλμυρό που είχε εξαφανιστεί






Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, να «πέσει» επάνω σε ένα Άνθρωπο, με το Α κεφαλαίο, στάθηκε ο 39χρονος Αλμυριώτης, Δημήτρης Κωστόπουλος, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στον Αλμυρό, από τις αρχές Νοεμβρίου, και αναζητούνταν από την οικογένειά του.

Για την εξαφάνιση του Δημήτρη Κωστόπουλου είχε σημάνει «OMNIBUS ALERT”, ενώ η οικογένειά του είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, κάνοντας έκκληση, πανελλαδικά, σε όποιον τον έχει δει να δώσει πληροφορίες και να λήξει η αγωνία τους για την τύχη του.

Οι έρευνες είχαν στραφεί μέχρι και στο Αγιο Ορος, αλλά ο 39χρονος εντοπίστηκε σώος στο Χαλάνδρι Αττικής. Ειδικότερα, κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε αβοήθητο και παγωμένο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 31.12.15, και τον φιλοξένησε στο σπίτι του, όπου του παρείχε στέγη και τροφή.

Χθες, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, ακριβώς δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του, ο Δημήτρης Κωστόπουλος, κάλεσε στη Γραμμή Βοήθειας της OMNIBUS ενημερώνοντας σχετικά με τη κατάστασή του την Υπηρεσία. Ακολούθως, όπως προβλέπεται, ενημερώθηκαν οι Αρχές και λίγες ώρες αργότερα έγινε η διασταύρωση των στοιχείων του και πλέον βρίσκεται κοντά στα οικογενειακά του πρόσωπα στον Αλμυρό.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος Δημήτρης Κωστόπουλος είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου από το σπίτι του στον Αλμυρό Μαγνησίας, χωρίς να πάρει μαζί του ρούχα ή προσωπικά του αντικείμενα και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από τον αδελφό του.