Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:41
Κόσμος

Βίασε την έγκυο σύντροφο του ενώ την είχαν πιάσει οι οδύνες του τοκετού!






Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί μια είδηση που έρχεται από το Κίνγκστον στη Μεγάλη Βρετανία, όπου μια έγκυος γυναίκα, έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», όλα ξεκίνησαν όταν οι πρώτοι πόνοι της γέννας έπιασαν την νεαρή γυναίκα. Εκείνη έπραξε όπως της είχαν πει οι μαίες. Γδύθηκε εντελώς και έκατσε πάνω στο κρεβάτι στη στάση που της είχαν υποδείξει οι μαίες για την στιγμή θα την έπιαναν οι πόνοι, έχοντας στηριχτεί στα δυο της γόνατα και στα δυο της χέρια.

Σε αυτή την στάση την πέτυχε ο 40χρονος σύντροφος της όταν ξύπνησε. Βέβαια αντί να την προσπαθήσει να την βοηθήσει, εκείνος ερεθίστηκε και της είπε:

«Νιώθω έξαψη!», στη συνέχεια της επιτέθηκε και ολοκλήρωσε τη συνουσία μαζί της, ενώ εκείνη σφάδαζε από τους πόνους.

Ο δικηγόρος του θύματος, Μάικλ Γκρίνχαλγκ είπε ότι το θύμα «έκλαιγε από τους πόνους» και φώναζε στον σύντροφό της να σταματήσει, ωστόσο αυτός συνέχιζε κανονικά την πράξη. Μάλιστα, αφού τελείωσε της πρότεινε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο, σαν να μην είχε συμβεί… ΤΙΠΟΤΑ.

Κατά την διάρκεια της δίκης, η πολιτική αγωγή ανέφερε:

«Ο κατηγορούμενος έπεσε για ύπνο, ενώ εκείνη δεν μπόρεσε. Οι συσπάσεις της δυσκόλευαν τον ύπνο. Ήταν στο κρεβάτι, γυμνή, σύμφωνα με τις υποδείξεις (της μαίας), προκειμένου να ανακουφιστεί και να μειώσει την πίεση στο σημείο και φυσικά τον πόνο από τις συσπάσεις. Ήταν στα τέσσερα επειδή έτσι της είχαν υποδείξει να είναι προκειμένου να μην πονάει τόσο πολύ. Ήταν σε αυτή τη στάση όταν ο κατηγορούμενος ξύπνησε. Την είδε γυμνή σε αυτή τη στάση και είπε “νιώθω έξαψη”, με εκείνη να απαντά: “είσαι σοβαρός;”. Τότε, ο κατηγορούμενος πήγε από πίσω της και άρχισε να κάνει σεξ μαζί της. Εκείνη του κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν ήταν κάτι που εκείνη επιθυμούσε ή κάτι στο οποίο είχε συναινέσει. Πώς το έκανε αυτό; Πρώτον, ήταν προφανές αφού έκλαιγε από τους πόνους των συσπάσεων και δεύτερον, του είπε να σταματήσει και μετά τον παρακάλεσε να μην τα κάνει. Ο κατηγορούμενος την αγνόησε και συνέχισε τη συνουσία. Όταν δε, ολοκλήρωσε την πράξη συμπεριφέρθηκε σαν να μην συνέβη τίποτα. Μάλιστα, την ρώτησε αν ήθελε να της ζεστάνει νερό για να κάνει μπάνιο. Λίγο μετά από ό,τι συνέβη, εκείνη πήγε στο νοσοκομείο και έφερε στον κόσμο τον γιο τους».

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, αρνείται ότι η σεξουαλική πράξη ολοκληρώθηκε.

*Η δίκη συνεχίζεται.

 

 

Πηγή: star.gr