Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:47
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος προς ΣΥΡΙΖΑ: Μην υποτιμάτε το Βόλο






Με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη τη Δευτέρα στην Κάρλα, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος επισημαίνει τον παραγκωνισμό του Βόλου λόγω της τακτικής των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τη κυβέρνηση να λάβει μέτρα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Υπό την επιτροπεία (ή και ομηρία) της τοπικής κομματικής καμαρίλας του ΣΥΡΙΖΑ ένας ακόμη υπουργός της κυβέρνησης, ο Αναπληρωτής Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, αφού επισκέφθηκε τα πιο πιθανά και απίθανα μέρη της Θεσσαλίας επισκέπτεται τη Δευτέρα την Κάρλα και προδήλως του απαγορεύεται (!) να μετακινηθεί λίγα χιλιόμετρα για να επισκεφθεί και την πόλη του Βόλου!

Την πόλη του Βόλου, που μέσω της Δημοτικής της Αρχής,, παρουσιάζει την ιδα μέρα σε δημάρχους της Θεσσαλίας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δυο εξαιρετικά πιλοτικά προγράμματα που ήδη εφαρμόζονται και αφορούν το ένα την επεξεργασία των λυμάτων

(Βιολογικός καθαρισμός) και το άλλο το ΧΥΤΑ (συλλογή και κομποστοποίηση απορριμμάτων).

Εργα που πρωτίστως, αν όχι αποκλειστικά, αναφέρονται στις αρμοδιότητες και τα ενδιαφέροντα του συγκεκριμένου υπουργού, που προέρχεται και από τις τάξεις των Οικολόγων Πρασίνων!!!

Αντιλαμβάνεται πλέον και ο πιο καλοπροαίρετος και ανεκτικός πολίτης ότι οι πολίτες του Βόλου, και μαζί συνολικά η πόλη, έχουν τεθεί υπό διωγμό, γιατί είχαν την αποκοτιά να επιλέξουνε με τον πιο νόμιμο και τον πιο δημοκρατικό και ελεύθερο τρόπο τον Αχιλλέα Μπέο, ως Δήμαρχό τους, και όχι το τάδε κομματόσκυλο ή το δείνα πολιτικό απατεώνα, που το σύστημα επιθυμούσε.

Η πόλη για τις μισαλλοδοξίες, το ρεβανσισμό, την εξουσιολαγνεία και, συνολικά, την παροιμιώδη ανικανότητα (όπως αυτή πια καθημερινά αποδεικνύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο) της θλιβερής ομάδας, ενός συρφετού, που συγκρότησε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, πληρώνει βαρύ τίμημα, απομονώνεται και παραγκωνίζεται και όλα αυτά σε μια περίοδο που η αποβιομηχάνιση και η ανεργία καλπάζουν και μεγάλα έργα υποδομής είναι «παγωμένα»

Επειδή ακριβώς πρόκειται για μια νοσηρή πρακτική, ένα απαράδεκτο πολιτικό ολίσθημα και μια βαριά αντιδημοκρατική πράξη, που υπαγορεύονται και συντηρούνται από τον άθλιο τοπικό κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε την κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά και να αποκαταστήσει τη λειτουργία της Δημοκρατίας και της λογικής στον τόπο μας.

Αλίμονο αν το μέλλον και η προοπτική της 5ης πόλης στη χώρα εξαρτάται από τα δημόσια βίτσια και τις ιδιωτικές προτιμήσεις του κάθε γεννήματος του κομματικού σωλήνα και δεν λαμβάνει υπόψη την ελεύθερη βούληση, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Παρά τον απηνή πόλεμο και διωγμό που υφίσταται η Δημοτική Αρχή του Βόλου προφανώς και δεν πρόκειται να λυγίσει και θα συνεχίσει τον αγώνα της για την προάσπιση και προώθηση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της πόλης και των πολιτών, ενώπιον των οποίων θέτουμε αυτή την αισχρή συμπεριφορά των κομματικών μισθοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε οι πολίτες του Βόλου ήταν εκείνοι, και μόνο εκείνοι, που σε μια αντίστοιχη αθλιότητα που διέπραξαν ο Γιώργος Παπανδρέου και το κόμμα του, απάντησαν με τον πλέον αποτελεσματικό και αποφασιστικό τρόπο. Οι καιροί αλλάζουν γρήγορα και ας προσέξουν μη γίνει στο Βόλο ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ…”