Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 05:29
Αθλητικά

Αχιλλέας Μπέος: “Με γραφικότητες προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία και την απαξίωση που έχουν οδηγήσει τις ομάδες τους”






Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Τελικά η γελοιότητα φαίνεται πως φωλιάζει στη ΔΕ της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση της παρηγοριάς, που εξέδωσαν όπως έμαθα με τις γνωστές σε βάρος μου αθλιότητες, προς τους άλλους ανύπαρκτους, κάποτε αντιπάλους τους και νυν ακολούθους τους, προκειμένου από κοινού να διατηρήσουν τις παραγοντικές θέσεις που έχουν, ελλείψει σοβαρών άλλων, στα κάποτε μεγάλα και νυν απλώς ιστορικά σωματεία, είναι μνημείο μιζέριας και κακομοιριάς.
Πριν μιλήσουν για ποδόσφαιρο και διοίκηση ας πληρώσουν το λογαριασμό για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που τους το έχουν κόψει και ας σταματήσουν την απαράδεκτη «απαλλοτρίωση» νερού από τη ΔΕΥΑΜΒ. Και αν αποκτήσουν ένα ΑΦΜ ακόμα καλύτερα. Αλλιώς αυτή δεν είναι ιστορία, είναι φαρσοκωμωδία.
Για να τελειώνουμε αυτό το παραμύθι. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, σε ένα κράτος όπου κυριαρχεί το δίκαιο και όχι τέτοιες φασίζουσες λογικές, να στηρίζω όποια ομάδα θέλω και αυτό κάνω. Στηρίζω την υγιή οικονομικά και ποδοσφαιρικά νέα προσπάθεια των ανθρώπων του «Βόλος» ΝΠΣ γιατί όπως η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε αυτή την πόλη και δεν περιμένουν να ζήσουν από αυτό με διάφορους τρόπους, θέλω επιτέλους μια δυνατή ομάδα σεβαστή και αναγνωρίσιμη από όλους. Και φυσικά δεν αντέχω ομάδες που χαλούν τον κόσμο γιατί τρέμουν να πάνε να παίξουν με τον…. Οπούντιο και που κατηγορούν εμένα γιατί έχασαν από το…Βελούχι!
Ας ασχοληθούν λοιπόν με τις ομάδες τους γιατί ο κόσμος βλέπει ότι με γραφικότητες προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία και την απαξίωση που τις έχουν οδηγήσει. Αν αυτοί είναι σοβαροί παράγοντες και επενδύσουν κανείς Μπέος δεν μπορεί να τους εμποδίσει, όπως παραμυθιάζουν τους λίγους φανατικούς που τους πιστεύουν. Τελεία και παύλα”.