Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:31
Αθλητικά

“Αφεντικό” ο Volos NFC, πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό






Ο Volos NFC πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό στάδιο, επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου και έδειξε ότι είναι το «αφεντικό» της πόλης.

Οι «κυανέρυθροι» με τη νίκη τους αυτή, αύξησαν στους έντεκα βαθμούς τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι ουσιαστικά βγήκαν από το Νοέμβριο εκτός στόχων. Αντίθετα o Volos NFC όχι μόνο αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του, αλλά κατέστησε σαφές σε όλους ότι αυτό το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσει.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Ηλιόπουλο έπειτα από κάθετη μπαλιά του Πίτου Γκαρσία.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση χωρίς να καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Αντίθετα ο Volos NFC σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις του, κέρδισε πέναλτι με τον Μάντζη στο 70ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πίτου Γκαρσία διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Α. Κόκας, Καραμπάς, Νόνης, Κραγιόπουλος (64ο Σέτος), Τόσκας, Μέμος (55ο Καράμπελας), Βασίλιεβιτς, Θέος (46ο Ευθυμιάδης), Βαρούχας (86ο Καρβούνης), Δ. Κόκας

VOLOS NFC: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος (45o Τζελίδης), Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα (52ο Δεμηρτζόγλου), Καμπαγιέρο (68ο Ζέρης), Μάντζης (86ο Σαλαμούρας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.