Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 09:48
Αθλητικά

Αστέρας Ιτέας: “Εγκλημα” που πανηγυρίσαμε το γκολ






Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αλλά και τους οπαδούς της Νίκης Βόλου για τα όσα έζησαν οι φίλαθλοι της ομάδας τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη μας απορία είναι πως σε ένα γήπεδο 20.000 θέσεων κανείς δεν προβλέπει να ανοίξει 2 θύρες, μια για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους. Ακόμη πιο αστεία είναι η απόφαση της αστυνομίας να αποβάλλει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας εκτός γηπέδου, άνθρωποι οικογενειάρχες που ταξίδεψαν δύο ώρες και πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν το ματς, χωρίς καν να τους μεταφέρει σε άλλη θύρα, την στιγμή που το μόνο τους «έγκλημα» ήταν ότι πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης.
Όσο για τις καταγγελίες ότι ο υπεύθυνος μέτρων της ΟΠΚΕ έβριζε και απειλούσε με ξυλοδαρμό τους οπαδούς μας, ελέγχονται εξονυχιστικά.
Τέλος για τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, αυτού του ιστορικού ελληνικού σωματείου, αποδεικνύουν περίτρανα για ποιο λόγο βολοδέρνουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και δείχνουν πόσο κατώτεροι είναι της φανέλας που εκπροσωπούν».