Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:04
Παραπολιτικά

Αριστερούληδες της πλάκας! Τους χτύπησε σα χταπόδια ο Μουλάς!






Το γλέντησαν καλά με τους γιαλαντζί και αλά καρτ αριστερούληδες ΣΥΡΙΖΑίους και ΠΑΣΟΚους στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, τα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας που παρακολούθησαν τον πρόεδρο του σώματος, Γιώργο Μουλά να τους χτυπά  – κατά το κοινώς λεγόμενο – σα χταπόδια, κι αυτοί να κάνουν…γαργάρες, με αφορμή το θέμα της διοργάνωσης εκδήλωσης τιμής προς τον Χουντικό δήμαρχο, Απ.  Παπαθανασίου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μουλάς τόνισε μεταξύ άλλων: “Οι φορείς που διοργάνωσαν την εκδήλωση θα έπρεπε να έχουν δημοκρατικές αντιλήψεις.
Αποτέλεσε μαύρο στίγμα στον δημοκρατικό πολιτισμό της πόλης μας.
Όπως και κάποιες παρατάξεις απέφυγαν να πάρουν θέση, οι οποίοι φαίνονται ως μεγάλοι δημοκράτες και αγωνιστές, έκαναν την πάπια, έχοντας μεγάλη ευθύνη.
Πολλοί λαλίστατοι δημοτικοί σύμβουλοι (ανακοινώσεις, προσφυγές, καταγγελίες) στο θέμα του χουντικού δημάρχου κάνουν την κορόιδα, οι αριστεροί και κεντροαριστεροί. Λυπάμαι για τη στάση αυτών των συμβούλων” υπογραμμισε τέλος ο κ. Μουλάς.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας, ο οποίος έψεξε τον κ. Μιχ. Μιτζικό, που επίσης επέκρινε τη βράβευση, για την δημοκρατικότητα της παράταξης που εκπροσωπεί λέγοντας με τη γνωστή, πια, αστοχία και «ακυρότητα» που τον διακρίνουν ότι «οι δικοί σας έκαναν βόλτα στην παραλία όταν οι δικοί μας ήταν εξορία»! Για την ταμπακιέρα βέβαια ούτε κουβέντα ο…Γαργάρας, αφού δίπλα του ήταν η πέτρα του σκανδάλου! Περαστικά…