Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:27
Αθλητικά

Αποχωρεί ο Μποτσιβάλης πριν έρθουν τα χειρότερα






Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Δ.Ε. του ποδοσφαιρκού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης μέσω δηλώσεων του σε τοπική ιστοσελίδα.

Απομένει να δούμε αν τελικά εμμείνει σε αυτή την άποψη ή τελικά θα αλλάξει γνώμη όπως άλλωστε είχε κάνει και μετά τον αγώνα με τον Volos NFC.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, καθώς η ομάδα όχι μόνο βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα και το κυριότερο δεν φαίνεται να υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ισως μάλιστα το οικονομικό να είναι ο κυριότερος λόγος για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, καθώς στην περίπτωση που συνέχιζε θα έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Ισως πάλι, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αποφάσισε να αποχωρήσει τώρα, ώστε να μην χρεωθεί εξ ολοκλήρου τυχόν υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στο τοπικό πρωταθλήμα αφού έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.