Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 09:08
Παραθλητικά

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ο Λεόν






Τις τελευταίες ημέρες ο Ντιέγκο Λεόν έχει δείξει το αρνητικό του πρόσωπο. Κι αυτό όχι φυσικά εντός αγωνιστικού χώρου την ώρα του αγώνα, αλλά έξω από αυτόν. Το γεγονός ότι δηλώνει τραυματίας ενώ δεν είναι (σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο) είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το ότι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα για τους δικούς του λόγους δεν σημαίνει ότι μπορεί να την παρατάει όποτε θέλει, επικαλούμενος τραυματισμό.
Για παράδειγμα ο Μοράν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για προσωπικούς λόγους, ωστόσο μέχρι την τελευταία ημέρα φέρθηκε ως απόλυτος επαγγελματίας. Το ίδιο επαγγελματίες είναι και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ίδια δύσκολη κατάσταση με τον Λεόν, αλλά δεν το παίζουν τραυματίες.
Και κάτι ακόμα: Επαγγελματίας δεν είναι αυτός που σκέφτεται μόνο τα χρήματα, αλλά αυτός που λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Και ο Ντιέγκο Λεόν δεν το έχει πράξει ούτε μία στιγμή από την αρχή της χρονιάς. Ακόμα και όταν ήταν τραυματίας για δύο μήνες.