Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 02:10
Τοπικά

Ανοιγμα της Ενωσης Ξενοδόχων στην τουριστική αγορά της Ινδίας






Φιλόδοξο εγχείρημα αποτελούν οι προσπάθειες προσέγγισης μεγάλων αγορών του εξωτερικού  όπως η μακρινή Ινδία και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι επαφές που θα έχει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, με ξένους τουριστικούς πράκτορες, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Φιλοξένια».

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί ραντεβού με τουρ οπερέιτορς από Ισπανία, Ινδία, Βουλγαρία, Ιταλία, Τουρκία και Ουκρανία, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Φιλοξένια» που θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Κυριακή , ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ταξίδι γνωριμίας με τη Θεσσαλία.

Στο ταξίδι γνωριμίας συμμετέχουν δέκα τουριστικοί πράκτορες από Γερμανία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιταλία και Βουλγαρία, οι οποίοι θα περιηγηθούν στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία, με πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδόχων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η ομάδα των τουριστικών πρακτόρων  από το εξωτερικό, αναμένεται να επισκεφτούν το Πήλιο και το Βόλο την επόμενη Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, θα  δούνε από κοντά τις φυσικές ομορφιές, θα ενημερωθούν για τις τουριστικές δραστηριότητες που προσφέρονται στους ξένους επισκέπτες και θα γευτούν τοπικές νοστιμιές.