Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 10:40
Τοπικά

Αναστάτωση από Βολιώτη που «ομολόγησε» 5… φόνους! – Ήθελα να τους τεστάρω, δήλωσε






Έχω κάνει πέντε φόνους, θέλω να τους ομολογήσω…» φέρεται να δήλωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Αστυνομία ένας άνεργος Βολιώτης και χθες το πρωί το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου παραπέμφθηκε, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Παράλληλα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών κινήθηκε η διαδικασία ψυχιατρικής του εξέτασης, προκειμένου να δειχθεί αν χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας.

Προχθές στις 12:10 το μεσημέρι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν 43χρονο Βολιώτη, που έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με τα κοινά… «Έχω κάνει πέντε φόνους, θέλω να τους ομολογήσω και να παραδοθώ. Τι πρέπει να κάνω» φέρεται να δήλωσε ηλεκτρονικά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο άνεργος; και άγαμος Βολιώτης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζήτησε αμέσως ηλεκτρονικά από τον 43χρονο να την ενημερώσει που βρίσκεται και αυτός απάντησε «στον Βόλο». δίνοντας και τη διεύθυνση του σπιτιού του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν και συνέλαβαν στο σπίτι του τον 43χρονο, που φέρεται να είναι πολύ καλός γνώστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος φέρεται να δήλωσε πως δεν είχε κάνει φόνους, ότι το σκεπτόταν και ότι ήθελε να εξακριβώσει την ταχύτητα αντίδρασης των αστυνομικών και δικαστικών αρχών…

Πρόκειται για υποψήφιο δημοτικών εκλογών που δεν εκλέχθηκε ενώ διατυμπάνιζε ότι θα ηγηθεί συνδυασμού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Βόλου.

ΠΗΓΗ: εφημ. ΘΕΣΣΑΛΙΑ