Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:30
Αθλητικά

Ανακοίνωσε Μουκάμ ο Ολυμπιακός Βόλου






Την απόκτηση του Ερβίν Μουκάμ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Καμερουνέζος (με γαλλική υπηκοότητα) μεσοεπιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρολεύκους” κάτι που ανακοινώθηκε σήμερα από την Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του επιθετικού Ερβέν Μούκαμ στην ομάδα.

Ο Ερβέν Μούκαμ, Καμερουνέζος με Γαλλική υπηκοότητα, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1994 και έχει συμμετάσχει στην Κ16 και Κ 17 της Εθνικής Γαλλίας, αλλά και στην FC Metz (33 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης (25 συμμετοχές και 3 γκολ).

Με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και η εξαιρετική του εμφάνιση πέρυσι στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, συζητήθηκε απ’ όλους.

Ο 22χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων της Super League και της Football League, εξαιτίας της τεχνικής του κατάρτισης, της δύναμης αλλά και της μαχητικότητάς του.

Ο Ερβέν Μούκαμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2017.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες!»