Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:41
Αθλητικά

Αλλαγές ετοιμάζει ο Σούλης

????????????????????????????????????





Σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα προσανατολίζεται ο Σούλης Παπαδόπουλος εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη. Κι αυτό για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί στην κυριακάτικη αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τσιάρα ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του (τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Δεύτερον γιατί επιστρέφει ο Ντεπέτρις ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τρίτον γιατί ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες και σκέφτεται να τους αφήσει εκτός ενδεκάδας.
Σε ότι αφορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τσιάρα, αυτός πιθανότατα θα είναι ο Νάστος ο οποίος στον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη και βοήθησε τα μέγιστα για την ανατροπή. Δίπλα του πιθανότατα θα βρίσκεται ένας εκ των Κυζιρίδη ή Κεσίδη.
Από κει και πέρα ο Ντεπέτρις επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αφήνοντας στον πάγκο τον Γουόρντεν, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε εκτός ενδεκάδας και τον Ζέρη χωρίς όμως να είναι ακόμα σίγουρο ποιος παίκτης θα τον αντικαταστήσει, χωρίς να αποκλειστεί ακόμα και η περίπτωση του Μπουτζίκου
Από κει και πέρα στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Στρατηλάτη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Καραμανλή και Αρβανίτη στο κέντρο της άμυνας και το Χιντζίδη στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Οι Νικολιάς και Μοράν Αλλαγθα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.