Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:52
Παρασκήνια

Ακόμα ψάχνουν νομικά παραθυράκια για τη διάλυση του Volos NFC






Φτάσαμε στην όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και απ΄ ότι πληροφορήθηκα κάποιοι, προφανώς από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό, εξακολουθούν να ψάχνουν νομικά παραθυράκια ώστε να αποπεμφθεί από το πρωτάθλημα ο Volos NFC.

Αντί δηλαδή να ενισχύσουν την ομάδα τους εντός αγωνιστικών χώρων δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο εξακολουθούν να ψάχνουν διέξοδο μέσω ενστάσεων και δικαστικών οδών.

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να ενεργοποιήσουν σε αυτή την προσπάθεια ακόμα και τον Τζήμα. Ναι καλά ακούσατε τον Τζήμα, ο οποίος βγήκε σήμερα στο ραδιόφωνο και εξέφραζε την βεβαιότητα του, ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα ο Volos NFC δεν θα υπάρχει.

Και ειλικρινά αναρωτιέμαι το εξής: Ο Τζήμας που βγήκε σήμερα στο ραδιόφωνο είναι ο ίδιος που πέρυσι κατήρτισε πενταετές πλάνο για την αναγέννηση της Νίκης αλλά στον πρώτο κιόλας χρόνο τον κατάλαβαν και τον έστειλαν από εκεί που ήρθε; Είναι ο ίδιος που θα κατασκεύαζε σε συνεργασία με τη Φωτεινή Κοκκινάκη, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ;

Και για να σοβαρευτούμε τώρα. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, η μεταφορά της έδρας και η μετονομασία σε Volos NFC έχει κριθεί από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Όπως επίσης έχει κριθεί η συμμετοχή του Volos NFC στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από το Ανώτατο Δικαιοδοτικό Οργανο που δεν είναι άλλο από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Είναι λοιπόν πασιφανές ότι οι οποίες προσπάθειες καταβάλουν κάποιοι για να σταματήσουν την πορεία του Volos NFC προς τις επαγγελματικές κατηγορίες θα πέσει και αυτή στο κενό, διότι πολύ απλά ΟΛΑ έγιναν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ.

Και αυτό ακριβώς είναι το θετικό της υπόθεσης. Ότι δηλαδή κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να ανακόψει την πορεία του Volos NFC προς τη Football League, με συνέπεια του χρόνου ο Βόλος να εκπροσωπείται σε επαγγελματική κατηγορία.

Διότι σε διαφορετική περίπτωση, κατά πως φαίνεται η άνοδος θα πήγαινε είτε στα Ασπρα Σπίτια είτε στα Σέλλανα.