Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:19
Παρασκήνια

Ακόμα περιμένουν την προσφυγή της Νίκης στο Διαιτητικό






Και ενώ οι οπαδοί της Νίκης Βόλου περίμεναν την προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής, ώστε να μπλοκάρει η συμμετοχή του Volos NFC στα πλέι οφ που ξεκινούν αύριο, αυτή δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Νίκης παρά το γεγονός ότι είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας, αυτό δεν συνέβη, καθώς καμία προσφυγή δεν είχε κατατεθεί μέχρι και χθες οπότε και έληγε το 10ημερο στο οποίο είχε το δικαίωμα να το κάνει.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες τις πληροφορίες, η Νίκη Βόλου απέστειλε στην Ομοσπονδια απλά μία επιστολή η οποία όπως αντιλαμβάνονται και οι πλέον αδαείς δεν έχει καμία νομική υπόσταση.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Τι συνέβη και τελικά και το νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου δεν προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπως είχε προαναγγείλει; Ηταν οικονομικό το θέμα ή απλά συνειδητοποίησαν έστω και καθυστερημένα ότι ο VOLOS NFC έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, οπότε όσες προσφυγές, ενστάσεις και καταγγελίες κι αν κάνουν δεν έχουν καμία τύχη;