Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 07:26
Τοπικά

Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου Βολιώτη






Πανικός και αναστάτωση επικράτησε χθες σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Το πρωί ένας νέος άνδρας ηλικίας μόλις 38 ετών παραλαμβανόταν νεκρός από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για βοήθεια.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσομπανόπουλο, ο οποίος ανήκε στο κλαμπ του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ αγαπητός καθώς ακολουθούσε όλες τις αποστολές. Με το άγγελμα του θανάτου του στο Facebookξέσπασε θρήνος. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από έναν φίλο του που τον αναζήτησε στο σπίτι γύρω στις 9 το πρωί.

Τα μέλη του ΕΚΑΒ που έσπευσανστον τόπο διαπίστωσανότι ο 38χρονος δεν είχε σφυγμό, και δεν πρόλαβαν να κάνουντο παραμικρό για να τον βοηθήσουν.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο θάνατός του επήλθε ώρες πριν, ίσως το βράδυ. Καθόταν σε μία καρέκλα στο δωμάτιο του σπιτιού του όπου έμενε μόνος όταν άγνωστο για ποιο λόγο αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέχιζαν επί ώρες την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 38χρονου.