Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:48
Τοπικά

Αισιόδοξος ο Απ. Τζιτζικώστας για τις εκλογές της Κυριακής






Την αισιοδοξία του ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών, από την πρώτο μάλιστα γύρο, εξέφρασε από το Βόλο, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, περιφερειάρχης Κεντρικής; Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους του στο καφέ Posto, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και όπου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τον κ. Τζιτζικώστα, που έφθασε στο Βόλο με καθυστέρηση, μιας, περίπου, ώρας, υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης, Αργύρης Κοπάνας, ο πολιτευτής της ΝΔ, Σάκης Κοκκίνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τέλης Μπασδάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστα Χαλέβας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Γ. Εμμανουηλίδης και πολλά άλλα επώνυμα ιστορικά στελέχη της ΝΔ, όπως ο Τάκης Σταυρίδης, ενώ νέοι και νέες φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης. Παράλληλα σε γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί προβάλλονταν ομιλίες του, ενώ ο ίδιος κατέφθασε με τα πόδια, χαιρετώντας τον κόσμο.
Ο κ. Τζιτζικώστας δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την ανταπόκριση κι όπως είπε στο χαιρετισμό που απηύθυνε «Είμαι βέβαιος ότι το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο θα εκπλαγούν ορισμένοι από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, των φίλων των μελών αυτής της παράταξης στην εκλογική διαδικασία, αλλά κυρίως από το ηχηρό αποτέλεσμα. Θα είναι η νίκη της αλλαγής. Από Δευτέρα το πρωί, γυρίζουμε σελίδα, αποκτούμε και πάλι μια παράταξη ελκυστική, που θα μιλάει στην κοινωνία, μια παράταξη που σύντομα θα γίνει μεγάλη και θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα, από την επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα».