Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 15:32
Θεσσαλία

Αδιαχώρητο στα ορεινά των Τρικάλων






Τρίβουν τα χέρια τους οι επαγγελματίες της περιοχής μας (ξενοδόχοι, εστιάτορες κ.α) από την προσέλευση του κόσμου τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Η πληρότητα άγγιξε το 100%, όλη την έκταση του νομού, τόσο μέσα στην πόλη (λόγω του Μύλου των Ξωτικών) όσο και στον ορεινό όγκο της Καλαμπάκας και της Πύλης.

Στην Καλαμπάκα, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων, αποτέλεσε και αυτή τη φορά πόλο έλξης για τους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, κυρίως των ορθοδόξων χωρών αλλά και Ασιατών (ιδίως Κινέζων).

Στα ορεινά της Πύλης (Ελάτη Περτούλι) τα χιόνια που έπεσαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αύξησαν ακόμα περισσότερο τους επισκέπτες, καθώς το χιονοδρομικό κέντρο με το σαλέ αποτέλεσε ένα ιδανικό προορισμό.

Στην πόλη των Τρικάλων ο Μύλος για μια ακόμη φορά «μαγνήτισε» τους επισκέπτες με τους επαγγελματίες της εστίασης να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου.

Ακόμα και οι έμποροι πήραν κάποιες μικρές ανάσες, τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες με την έλευση των εκπτώσεων στις 11 του μήνα…

trikalaenimerosi.gr (Τ.Π.)