Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν το «δράκο» που προσπάθησε να βιάσει 14 νέες γυναίκες στα Γιάννενα






Οι αστυνομικές έρευνες στα Γιάννενα απέφεραν καρπούς και έτσι χθες το απόγευμα συνελήφθη ο 25χρονος «δράκος». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης «προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος νεαρών γυναικών στα Γιάννενα». Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, επιχειρούσε να τις βιάσει!

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

[newsit.gr]