Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 05:39
Τοπικά

Άννα Καραμανλή: Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο καλύτερα






Εξοντωτική για τη μεσαία τάξη και γενικότερα για τους Έλληνες χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Άννα Καραμανλή από το Βόλο. Ζήτησε να αλλάξει το μίγμα της πολιτικής, ειδάλλως η κυβέρνηση να φύγει το γρηγορότερο δυνατό και να αναλάβει τα ηνία της χώρας η Ν.Δ. για να επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες.

Η βουλευτής β’ Αθηνών της ΝΔ που επισκέφθηκε σήμερα πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους και το απόγευμα μιλά σε ημερίδα για τον αθλητισμό και τα αναβολικά, τόνισε πως το 2017 ήταν μια χρονιά με έντονα τα σημάδια της πολιτικής της κυβέρνησης που εξόντωσε τη μεσαία τάξη με τον κ. Χουλιαράκη να παραδέχεται ανοιχτά ότι η φορολόγηση των νοικοκυραίων έγινε συνειδητά. κυνικό τρόπο ο κ. Χουλιαράκης είπε ότι έγινε συνειδητά η φορολόγηση των νοικοκυραίων.Η ίδια είπε πώς οι επενδύσεις έμειναν στα χαρτιά και πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ επαναλαμβάνοντας πως με κυβέρνηση τη ΝΔ θα υπάρξουν σταθερές δουλειές και ανάπτυξη.
Τόνισε ότι η αποτυχία της κυβέρνησης σε μία σειρά θεμάτων όπως το μεταναστευτικό, η εξωτερική πολιτική και η Παιδεία είναι παταγώδης. Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός η κυβέρνηση να παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη ενώ τόνισε ότι με την πολιτική της έχει χαθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες. Επιπλέον υπενθύμισε ότι το 2018 επέβαλε νέους φόρους, περιέκοψε, τις συντάξεις, τα επιδόματα θέρμανσης και ΕΚΑΣ , καθώς και τα επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, ενώ η μόνη μείωση φόρων αφορά στα καζίνο και στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Δεν έχουν πρόταση για τα Σκόπια

Γι διγλωσσία επέκρινε την κυβέρνηση στο θέμα των Σκοπίων η κ. Καρμανλή, τονίζοντας ότι χειρίζεται ένα εθνικό ζήτημα με όρους εσωτερικής αντιπαράθεσης βάζοντας στο κάδρο τη Ν.Δ. “Περιμένουμε να μας πουν ποια είναι η κοινή γραμμή της χώρας στο ζήτημα αυτό”. επισήμανε η Άννα Καραμανλή.
Τέλος ερωτηθείσα για το ένα αν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από διάφορες παραθρησκευτικές οργανώσεις για τα Σκόπια, επισήμανε ότι όπως και οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφραστούν όπως επιθυμούν. “Η Ν.Δ. δεν έδωσε καμία γραμμή για συμμετοχή ή μη των βουλευτών της στο συλλαλητήριο”, ξεκαθάρισε

Η Άννα Καραμανλή, πριν βρεθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας επισκέφθηκε στις 12:00 το μεσημέρι το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια το Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα) και τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.