Φρίκη προκαλεί η δήλωση του πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του

Νοεμβρίου 18th, 2016 | by admin
Φρίκη προκαλεί η δήλωση του πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του
Διεθνή
0

Σοκ προκάλεσε η δήλωση του πατέρα που κακοποιούσε για χρόνια την τότε ανήλικη κόρη του καθώς όπως είπε δεν αισθάνθηκε ούτε μία στιγμή ένοχος.

Ο άνδρας που εξέτισε ποινή κάθειρξης 20 ετών για την αποτρόπαια πράξη του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dr. Phil ανέφερε ότι «δεν αισθάνθηκα ούτε μία στιγμή ένοχος. Η ποινή μου ήταν αρκετά σκληρή, τα 20 χρόνια ήταν πάρα πολλά και πέρασα δύσκολα».

«Ομολογώ ότι είχα σεξουαλική επαφή με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Όταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω χρήματα από αυτή. Άλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της.

Δεν έχω αισθανθεί ούτε μια στιγμή ένοχος» δήλωσε ο άνδρας χωρίς ίχνος μεταμέλειας και παραδέχτηκε ότι βιντεοσκοπούσε την κακοποίηση της κόρης του, με σκοπό να πουλήσει τα βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο για να βγάλει χρήματα.

Η Αμάντα ανέφερε ότι ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να έρθει σε επαφή μαζί του λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε χρήματα για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο

«Μου είπε ότι με τα χρήματα που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο πανεπιστήμιο και να κάνω ότι θέλω. Οι γονείς μου, μου έκλεψαν την αθωότητα μου».

 

 

Πηγή: Mirror