Φαντασμαγορική η «Bραδιά των Φαναριών» -Χιλιάδες φανάρια στον ουρανό του Βόλου (photos)

Δεκέμβριος 26th, 2015 | by admin
Φαντασμαγορική η «Bραδιά των Φαναριών» -Χιλιάδες φανάρια στον ουρανό του Βόλου (photos)
Τοπικά
4

Χιλιάδες Βολιώτες κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη «Βραδιά των Φαναριών».

Σε μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή εκδήλωση μοιράστηκαν ιπτάμενα φανάρια στα οποία οι Βολιώτες έγραψαν τις ευχές τους, τα ανάψαν και τα πέταξαν στον ουρανό δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα.

Μία ακόμη εκδήλωση που αποδεικνύει περίτρανα ότι η δημοτική αρχή του Βόλου, κάνει ότι μπορεί ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο όλων των Βολιωτών αυτές τις Αγιες ημέρες.
Η εκδήλωση είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν δύο σημαντικούς φορείς στηρίζοντας το έργο τους. Πρόκειται για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ιδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική υστέρηση. Για κάθε φανάρι που μοιράζεται θα προσφέρεται σε κουμπαρά που θα βρίσκεται στο σημείο για το σκοπό αυτό, όποιο ποσό επιθυμούν οι συμμετέχοντες ως οικονομική βοήθεια για τους παραπάνω φορείς.

 

fanaria1

fanaria8

fanaria6

fanaria4

fanaria3

fanaria2

fanaria1

fanaria

 • bluetangerine

  Ήταν πανέμορφο το θέαμα!Κάτι ακούστηκε στο μικρόφωνο ότι είναι λίγα τα φαναράκια αλλά έχουμε και Πρωτοχρονιά,θα επαναληφθεί;

 • meneas

  ΕΤΣΙ! Για να το βουλώνουν κάποια μίζερα άτομα που δεν βλέπουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά του τώρα με του πριν στον ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ!

  • Vasilis Sky

   Θέλω να σε δω όταν μείνεις άνεργος όταν δεν θα έχεις με τι να συντηρήσεις την οικογένεια σου όταν θα φτάσεις σε φάση απελπισίας να σ’εχουν γονατίσει τα προβλήματα και θα σκέφτεσαι ακόμα και την αυτοκτονία για να ξεφύγεις από αυτά πόσο θα σε βοηθήσουν τα φαναρακια και τα λαμπάκια του (Μ)πεου πόσα χαμόγελα θα σου προσφέρουν αυτές οι ανούσιες φιέστες. Εκ του ασφαλούς όλοι ξέρουμε να μιλάμε όταν έρχεται όμως η ώρα να κάνουμε κάτι ουσιαστικό τότε όλοι μοκο και ρίχνουμε την ευθύνη αλλού.