Τα εισιτηρία του ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός

Δεκέμβριος 1st, 2016 | by admin
Τα εισιτηρία του ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός
Αθλητικά
0
Ξεκίνησε από χθες, Τετάρτη, η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Π. Μαγουλάς» μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων έχει ως εξής:
«Από Τετάρτη στις 16.00 από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς Νίκη-Ολυμπιακός, τα οποία κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Σε σχετική ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται:
«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής την Κυριακή (04/12) στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
*Θύρα 1 (Σκεπαστή): 15 ευρώ.
*Θύρα 2 (Μαιάνδρου): 10 ευρώ.
*Θύρα 3: 10 ευρώ.
*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από όλες τις θύρες του γηπέδου «Π. Μαγουλάς».
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε θύρα της αρεσκείας τους.
*Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά (12 έως 18 ετών), γυναίκες και ανέργους, θα διατεθούν το Σάββατο (3/12) λόγω του περιορισμένου αριθμού (300) και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση αποκλειστικά για την κατηγορία αυτή.
*Από τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα εισιτήρια θα πωλούνται στα γραφεία της ερασιτεχνικής από τις 10:00 το πρωί, ως και τις 14:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 16:00 ως και τις 20:00. Την Κυριακή (4/11) η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 10:00 το πρωί, σε θεωρείο μπροστά από την θύρα 2 και στα γραφεία της ερασιτεχνικής.
*Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:00 και θα υπάρξει ηλεκτρονικός αλλά και ονομαστικός έλεγχος, κάτι που κάνει απαραίτητη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης στους κατόχους πλαστών εισιτηρίων  (σε περίπτωση που υπάρξουν) θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
*Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα υπάρξει διπλός έλεγχος από την αστυνομία στους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Δε θα επιτραπεί η μετάβαση στον χώρο του γηπέδου σε όποιον φίλαθλο δε διαθέτει εισιτήριο»