Προσφυγή κατά της FIFA για την διοίκηση της ΕΠΟ!

Νοεμβρίου 28th, 2016 | by admin
Προσφυγή κατά της FIFA για την διοίκηση της ΕΠΟ!
Αθλητικά
0

Προσφυγή κατά της απόφασης της FIFA να διορίσει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ κατατίθεται την Τρίτη (29/11) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως αποκαλύπτει το SDNA.

ΕΠΟ: Η προσφυγή κατά της FIFA θα φέρει Grexit

 

Αναστάτωση προκάλεσε στην ΕΠΟ η είδηση περί προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια από τον πρόεδρο του ΙΔΕΑΔ και δικηγόρο Ανδρέα Μαλάτο, ο οποίος θα ζητήσει την έκπτωση της διοίκησης που διόρισε η FIFA και τον ορισμό νέας διοίκησης για να οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές με βάση τα ισχύοντα στον αθλητικό νόμο.

Μόλις οι διοικούντες την ΕΠΟ έμαθαν την πληροφορία περί προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια υποστήριξαν: «Σε περίπτωση που κατατεθεί προσφυγή και απορριφθεί τότε η παρουσία μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα. Σε περίπτωση που γίνει δεκτή τότε η FIFA έχει ήδη επεξεργαστεί plan b το οποίο προβλέπει την άμεση τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον αποκλεισμό των όλων των ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις και ταυτόχρονα μέσα σε λίγες ημέρες την επανίδρυση της ΕΠΟ με καταστατικά, κανονισμούς και πρόσωπα που θα έρθουν κατευθείαν από τη FIFA».

 

 

Πηγή: sdna.gr