Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 15:44
Αθλητικά

Μπλέξιμο με τη μεταγραφή του Δωματά στη Νίκη






Πριν από μερικές ημέρες η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Δωματά. Μία μεταγραφή που αν μη τι άλλο προκάλεσε αίσθηση αφού -όπως έχει ακουστεί- για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ωστόσο, η ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτή φαίνεται να παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Εθνικό. Ο Δωματάς είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο από τους Πειραιώτες και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει το δελτίο στα χέρια του ώστε να μεταγραφεί στη Νίκη.

Αυτό σημαίνει ότι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής θα χρειαστεί η συγκατάθεση των ανθρώπων του Εθνικού, κάτι που είναι τελικά πολύ πιθανό να συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Για το μπλέξιμο πάντως που προέκυψε δεν φέρει καμία ευθύνη η διοίκηση της Νίκης Βόλου, οι οποίοι και προφανώς είχαν διαφορετική ενημέρωση σχετικά με την αποδέσμευσή του παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι πίσω από το μπλέξιμο της μεταγραφής του Δωματά βρίσκεται γνωστός μάνατζερ του Βόλου, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσε ο παίκτης να αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου.