Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 00:59
Αθλητικά

Κάτι τρέχει με τον Μοράν






Στο Βόλο θα παραμείνει ο Λουίς Μοράν, καθώς ο Ισπανός μέσος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουίς Μοράν δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση στην προπόνηση της Παρασκευής κάτι που έγινε αντιληπτό τόσο από τον προπονητή του όσο και από τους ίδιους τους συμπαίκτες του.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας όπου και τους ζήτησε να μην ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, μια και εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν θα ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σε ένα τόσο δύσκολο ματς.
Ετσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Σούλης Παπαδόπουλος αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Το ερώτημα βέβαια τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον με τον Ισπανό μέσο, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αν δεν λυθεί το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Το σίγουρο είναι ότι για το ματς με τον Εργοτέλη προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα, αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος προόριζε για βασικό τον Λουίς Μοράν.