Διαγωνισμός «Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας» και φέτος στο Βόλο

Νοεμβρίου 23rd, 2016 | by admin
Διαγωνισμός «Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας» και φέτος στο Βόλο
Τοπικά
0

Διαγωνισμός για την «Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα» θα διοργανωθεί και φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, για τα καταστήματα-μέλη του Συλλόγου. Η αξιολόγηση θα γίνει από επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει κι η Ένωση Καταναλωτών Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου τηλ:24210-25479 & 24210-22366 ή στο
e-mail: [email protected] . Τα καταστήματα των μελών του ΔΣ δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «προτρέπουμε τους επιχειρηματίες να στολίσουν τα καταστήματά τους, τοποθετώντας στην είσοδο την κόκκινη μοκέτα, όπως είθισται να γίνεται τα τελευταία χρόνια και πραγματικά δίνει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα γιορτινή εικόνα. Το κόστος είναι χαμηλό και οι έμποροι μπορούν να πάρουν προσφορές από τις αντίστοιχες τοπικές επιχειρήσεις»

Ο στολισμός θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος Νοεμβρίου, καθώς την 1η Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει η επίσημη φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Βόλου και η αγορά θα πρέπει να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους τουρίστες, επισκέπτες αλλά και τους καταναλωτές της πόλης.