Αχ. Μπέος: «Εγώ μπήκα φυλακή, για το Ολυμπιακός-Βέροια με τόσες μαρτυρίες δεν τιμωρήθηκε κανείς»

Νοεμβρίου 15th, 2016 | by admin
Αχ. Μπέος: «Εγώ μπήκα φυλακή, για το Ολυμπιακός-Βέροια με τόσες μαρτυρίες δεν τιμωρήθηκε κανείς»
Τοπικά
0

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για δύο μέτρα και δύο σταθμά της δικαιοσύνης συγκρίνοντας τη δική του υπόθεση και την προφυλάκισή του, με εκείνη του Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 στην οποία ακόμη δεν έχουν υπάρξει κυρώσεις ύστερα από τόσες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και αναφέρθηκε για την αποκάλυψη-βόμβα με την παραδοχή του Δημήτρη Αμαραντίδη πως είπε ψέματα στον ανακριτή για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Ο Αχ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος προφυλακίστηκε για τη δική του υπόθεση με τα στημένα του 2011 χωρίς να υπάρχει ένας μάρτυρας, ενώ στην περίπτωση του Ολυμπιακού με την Βέροια με τόσες ομολογίες για στήσιμο του αγώνα δεν έχει τιμωρηθεί κανείς.

«Συγκινήθηκα λίγο με αυτά που είδαμε. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου το 2011, που εγώ προφυλακίστηκα και έχασα την περιουσία μου, δεν υπήρχε ούτε ένας μάρτυρας. Ούτε ένας παίκτης, ούτε ένας προπονητής, ούτε ένας διαιτητής δεν είχε πει κάτι τότε. Η ομάδα, όμως διαλύθηκε, εγώ προσωπικά καταστράφηκα και μία ολόκληρη πόλη βίωσε την αδικία.

Και σήμερα βλέπουμε πως υπάρχουν καταθέσεις-ομολογίες από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, που λένε πως είχαμε εντολή να τελειώσει 3-0 το Ολυμπιακός-Βέροια. Άρα και οι δύο ομάδες είχαν συμμετοχή σε αυτό το στήσιμο και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει τιμωρηθεί.

Σε ποιο κράτος δικαίου μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Εμένα με πήγαν φυλακή, βρίσκομαι σε αργία, εκτίω ποινή χωρίς να έχω δικαστεί καν, καταστράφηκε η περιουσία μου. Γι’ αυτό συγκινήθηκα, είναι λυπηρό αυτό που έχει συμβεί. Είναι ντροπή αυτό που συνέβη τότε».