Απορία Νατάσσας… βηξ! – Πανικόβλητη η Οικονόμου για τις θετικές ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ

Νοεμβρίου 16th, 2016 | by admin
Απορία Νατάσσας… βηξ! – Πανικόβλητη η Οικονόμου για τις θετικές ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ
Τοπικά
0

Την ώρα που η πολιτικά ανεκδιήγητη Νατάσσα Οικονόμου υποχρεώνεται σε θεαματική αναδίπλωση, ψελλίζοντας ρητά της ναφθαλίνης, αντάξια της ιστορίας της, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή αποφάσισε να τους αποδοθούν οι επιπλέον περικοπές των μισθών τους, όπως αναγνώρισε η δικαιοσύνη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «ενώ οι περικοπές στο σύνολο του Δημόσιου τομέα καθορίστηκαν στο 25%, στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ επιβλήθηκαν περικοπές που αγγίζουν το 50%! Οι περικοπές αυτές είχαν παράνομα επιβληθεί ( όπως προκύπτει από την απόφαση του Εφετείου) από την προηγούμενη Διοίκηση.
Οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι αυτή η απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας μεταξύ εργαζόμενων και Διοίκησης και ευελπιστούν ότι με τον ίδιο τρόπο θα κρίνονται στη συνέχεια τυχόν αιτήματα εργαζόμενων.
Οι εργαζόμενοι συμφωνούν ότι η υλοποίηση της σχετικής απόφασης δεν πρέπει να δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα στην επιχείρηση και πιστεύουν ότι η ολοκλήρωση της απόδοσης σε βάθος τετραετίας εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό, ενώ επιθυμούν σε κλίμα συνεργασίας να επιλυθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετιζόμενες με την υλοποίηση της απόφασης, με κύριο στόχο να μην υπάρξει διακριτή αντιμετώπιση μεταξύ των εργαζομένων».

Η Νατάσσα Οικονόμου και οι… αχρείοι

Νωρίτερα η αποκληθείσα και θεραπαινίδα της «βασιλείας» Σκοτινιώτη, δημοτική σύμβουλος, Νατάσσα Οικονόμου, επιχειρώντας να απαντήσει στην αποστομωτική για κείνη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, είχε προχωρήσει στην ακόλουθη απάντηση:

« Στη χυδαία, πεζοδρομιακού επιπέδου προσωπική επίθεση του Α. Γαλάτη στην επικεφαλής της παράταξής μας, Ν. Οικονόμου, φυσικά και δεν πρόκειται να απαντήσουμε. «Των δε αχρείων ο ψόγος έπαινος εστί, ο δε έπαινος ψόγος». Καταλαβαίνουμε πάντως την ταραχή του, αφού με τα συντριπτικά στοιχεία που παραθέσαμε στη χθεσινή ανακοίνωσή μας, κατεδαφίστηκε πλήρως το επικοινωνιακό παραμύθι της δημοτικής αρχής. Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν πως στην περίπτωση της ΔΕΥΑΜΒ καταγράφεται με τον πιο παραστατικό τρόπο η παταγώδης αποτυχία της δημοτικής αρχής. Η οποία, στους 27 αυτούς μήνες, απέδειξε όχι μόνο την ανικανότητά της να σχεδιάσει νέα έργα, αλλά και τη χαρακτηριστική αδυναμία της να ολοκληρώσει τα έργα, τα οποία παρέλαβε σε πλήρη ανάπτυξη από την προηγούμενη Διοίκηση και τα οποία σέρνονται από παράταση σε παράταση. Το γεγονός ότι ο και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα απολύτως συγκεκριμένα στοιχεία που παραθέσαμε, τα λέει όλα»