Αμφισβητούν!…

Σεπτέμβριος 17th, 2017 | by admin
Αμφισβητούν!…
Παραπολιτικά
0

Δεν ξέρω αλλά η αμφισβήτηση, από τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού Βόλου, Παν. Μποτσιβάλη, με κομψό είναι η αλήθεια τρόπο, της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, με την οποία απορρίφθηκαν οι προσφυγές Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου κατά του ΝΠΣ «Βόλος» εμένα με βάζει σε σκέψεις.

Διότι καλοί, χρυσοί και άγιοι οι τρεις Δικαστές, κάτι Εφέτες, δηλαδή, εκεί πέρα, που ομόφωνα απέρριψαν την προσφυγή, αλλά όταν ο κυρ – Παναγιώτης, με τη βαθιά νομική μόρφωση, δηλώνει ότι «η απόφαση είναι χωρίς λογική» είναι προφανές ότι υπάρχει θέμα!

Στο μεταξύ και ο κ. «Πρέσβης» ήταν έτοιμος να πάει το θέμα, λόγω ειδικότητας, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αλλά λόγω της τρέλας του Βορειο Κορεάτη Κιμ και των πυραύλων που κάθε τρεις και λίγο εκτοξεύει, ήταν απασχολημένοι. Ετσι απλώς την απόφαση αποδοκίμασαν στο τσιπουράδικο του Δημητράκη ιστορικές μορφές της Νίκης, όπως ο Μαστρογιάννης και ο Μακρίδης, που στη συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης υπέχουν θέση…Αρεοπαγιτών!…

Πάντως το κάλεσμα συμμετοχής σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που απηύθυναν οι δυο ομάδες Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου έξω από το δημαρχείο της πόλης ενάντια στη συμμετοχή της ομάδας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας, ήταν σκέτη αποτυχία.

Η συμμετοχή απογοητευτική, αφού συγκεντρώθηκαν  περίπου 150 άτομα. Μαζί τους και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Ιάσων Αποστολάκης και Φωτεινή Κοκκινάκη, αν σας λέει κάτι αυτό.